Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ami a Diéta Oázis mögött van

 Nassolás bűntudat nélkül, avagy mi van a DiétaOázis mögött

A diéta és oázis szavak nem éppen ugyanazt az érzést keltik az emberben, de egymás mellett kart-karöltve igazi kánaán nyílhat meg előttünk.

Minden ember különbözik egymástól s hisszük, ez így van jól! Van, akit az életmódváltás villámcsapásként ér s van, aki többször randizik –még egy utolsót - egy-egy fáradt nap után a sarki pékség, frissen sült kakaós csigájával...bár utána van némi lelkiismeretfurdalása.

Apropó édesség és az a csábító nassolás! Ki ne ismerné ezt az érzést, miközben tudja nagyon jól, hogy sem hozzáadott cukorral, sem hagyományos liszttel, sem tejtermékkel, tojással készült élelmiszert nem ehet, mert  problémát okoz.  Annyi féle diéta van, amivel emberek tízezrei élnek a világban, de vajon egy-egy fáradt nap után lehet más alternatíva a jól bevált kakaóscsiga helyett? ...lelkifurdi nélkül?

Nos, erre a kérdésre legjobb válasz a DiétaOázis webshopja, ahol összegyűjtünk számotokra olyan édes és sós nassolni valókat, melyeket bűntudat nélkül fogyaszthattok el, mikor éppen kedvetek tartja. Bízunk benne, hogy olyan piaci rést találtunk vásárlóink megelégedésére, melynek eredményeként az is szívesen vált majd egészséges nassolnivalóra, aki nem érzékeny egyes élelmiszer összetevőkre.

Véleményünk szerint nincs olyan, hogy rossz étel! Viszont a lehetőségeinkhez képest meg kell próbálni egy egészségesebb életvitel ritmusát felvenni. Ebben próbálunk meg segítséget nyújtani  jelenlegi és leendő vásárlóinknak!

Engedjétek meg, hogy bemutassuk a Diéta Oázis szakértőjét Balázsné Sándor Zsuzsannát, aki széleskörű tudásával és tájékozottságával segít minket a "Finomat... másként" blogjának bejegyzéseivel. Zsuzsa az alábbiakat írja önmagáról.

"2011-ben diagnosztizáltak minket inzulinrezisztenciával és azóta hol kevesebb-, hol több sikerrel tudatosan étkezünk.....igen, szándékosan írtam: minket! Ugyanis az inzulinrezisztencia is egy olyan állapot/betegség, mely az egész család életére hatással van (melyik betegség nem ilyen, igaz?)

2011 óta rengeteg dolgon mentünk keresztül. Orvostól-orvosig mentünk, vágytunk rá, hogy gyerekek zsivajával teljesedjen ki a család, volt, hogy sírtunk bánatunkban és örömünkben is.

2016 óta gondozom a gasztronómiában kalandozó blogomat, ami először Egy egészségesebb élet -, majd Finomat másképp! név alatt volt/van jelen. Két lurkó mellett, a Finomat másképp blogon, a legegyszerűbb és a lehető leggyorsabb ételektől kezdve, a –számomra- bonyolultabb fogunkra valókig minden megtalálható. Készült mini-receptgyűjtemény és útjára indult az Ízparancsolat, online magazin is 2020 őszén.

Bízom benne, hogy az ott található receptek és az itt található alapanyagok, sokaknak kedvet adnak ahhoz, hogy valami újat próbáljanak ki, hogy esélyt adjanak olyan ételeknek, amik egy kicsit másképp finomak!"

 

Az oldal tetejére